Huis verkopen? 3 tips om je huis snel verkoop klaar te maken!

Huis verkopen? 3 tips om je huis snel verkoop klaar te maken!

1. Opruimen zoals je nog nooit hebt gedaan

Opruimen zoals je nog nooit hebt gedaan
Dit gaat verder dan alle kopjes van tafel, speelgoed opruimen en de krant in de papierbak. De “general rule of thumb” is om het zo minimalistisch mogelijk te houden. Hoe minder spullen in je huis, hoe ruimer de inhoud lijkt.
Extra tip: Vraag een vriend om eens door je huis heen te lopen en te vragen hoe hij ertegen aankijkt. Wat voor jou waardevolle spullen zijn kan voor de koper als “rommel” over komen.
Bijkomend voordeel van zo’n opruimbeurt is dat je op het moment van verhuizen niet zoveel spullen hoeft mee te nemen naar je nieuwe huis of is dit al opgeruimd en in dozen gestopt.

2. Begin op tijd

Dit is er eentje die vaak vergeten wordt en voor veel stress kan zorgen. Goed opruimen kost meer tijd dan je denkt, en je wil hier niet tot op het laatste moment op wachten. De presentatiefoto’s zijn namelijk de échte eerste indruk en zullen bepalen of mensen überhaupt bij je willen komen bezichtigen.
Zodra de foto’s zijn gemaakt uiteraard ervoor zorgen dat je huis ook in die status blijft zodat mensen niet teleurgesteld worden bij het bezichtigen.

3. Maak schoon, écht schoon

Je moet je bedenken dat de mensen die je huis komen bezichtigen echt alles opentrekken, daarnaast mag je ervan uit gaan dat ze in elk hoekje zullen kijken naar eventuele waterschade of iedere andere vorm van schade.

Plekken die de aandacht eisen:
– Kleding kast

Zorg ervoor dat je je kleding netjes hebt opgevouwen, gecategoriseerd en dat het er niet muffig ruikt
– Servies

Netjes, door de afwasmachine, zonder stof en ook hier, netjes gecategoriseerd en geordend
– Badkamer

De badkamer vereist extra aandacht. Het sanitair moet netjes zijn en fris ruiken.
– Keuken

Belangrijke aandachtspunten in de keuken zijn het fornuis en de oven. Deze moet echt goed schoon zijn!
– Woonkamer

Heb je kinderen? Dan zullen er ongetwijfeld vlekken zitten in het bankstel. Laat een frisse indruk achter en zorg ervoor dat je bankstel er weer netjes en vet & vlekvrij uit ziet.

Tussentijdse opslag voor uw spullen is natuurlijk een optie indien je wilt gaan voor een echt minimalistische omgeving.

About the author

speedcleaningwp administrator

2 Comments so far

Forex ReviewPosted on2:43 pm - May 10, 2019

Na het lezen van de handleiding van Justin Coenders “Verkoop Je Huis Sneller”” Buiten het feit dat het een leuk en zeer leerzame handleiding was, durf ik het nu ook aan om mijn eigen huis zelf te verkopen.De wetenschap dat je altijd gebruik kunt maken van de handleiding systeem van Justin, maakt het de drempel wel heel veel lager, en is het eigenlijk voor iedereen mogelijk, als je de adviezen maar ter harte neemt.Kortom het boek merk ik aan als “een echte aanrader” nogmaals bedankt. Mark Kooijman Regionaal Vindbaar

Leave a Reply